Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na 2 milyon liralık dava

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na 2 milyon liralık dava

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel, dün bir gazetede yer alan ifadelerinde Erdoğan ve aile bireylerine iftirada bulunduğu gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 2 milyon liralık manevi tazminat davası açtıklarını bildirdi.

Özel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımıza ve aile bireylerine yine yalan ve iftira yollu hakaretleri ile saldırmış sözde yurtdışında paralar olduğundan bahsetmiştir. Buna benzer daha önceki asılsız iddiaları bağlamında tazminata mahkûm olmasına rağmen Kılıçdaroğlu alışık olduğu yalan ve iftira siyasetini devam ettirmektedir. Görünen o ki yapılan onca haksız fiillerine ilişkin mahkemeler tarafından milyonluk tazminatla mahkûm edilmiş olsa da o yüzü kızarmadan yalanlarına devam etmekte bir beis görmemiştir. Şunu bir kere daha altını çizerek söylüyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve aile bireylerinin yurtdışında herhangi bir parası bulunmamaktadır.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...