Erdoğan ve Davutoğlu'nun sürpriz buluşması!

Erdoğan ve Davutoğlu'nun sürpriz buluşması!

Politika Haberleri

Bülent Arınç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmralı heyeti açıklamalarıyla ilgili konuşmasını yaptığı gün Erdoğan'ın Davutoğlu ile görüştüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun önceki akşam görüştükleri öğrenildi.21 Mart Cumartesi günü Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul'daki Nevruz programı sonrası Ukrayna dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İstanbul'da görüştüğü ortaya çıktı.Görüşmenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunda gerçekleştiği öğrenildi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

ARINÇ'IN SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Aynı gün Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmralı heyeti açıklamalarıyla ilgili "Bundan hoşlanmadım, hoşuma gitmedi, soğuk veya sıcak karşıladım" beyanları kendi hissi beyanlarıdır. Sorumluluk hükümetin üstündedir, bunları kendi özgün düşünceleri olarak kabul edebiliriz. Cumhurbaşkanımızın böyle konuşması hatta hükümetimizi eleştiriyor noktaya gelmesi elbette hükümetimizi de yıpratabilir. Sayın cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimiz için bu konuşmaları hükümetimiz adına değil ama kendisini yıpratabilir diye düşünüyoruz" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...