Erdoğan, 'Sevgili kardeşim Abdullah Gül'

Erdoğan, 'Sevgili kardeşim Abdullah Gül'

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de gerçekleşen "Milli İradeye Saygı" mitinginde konuştu

Kayseri'de gerçekleşen "Milli İradeye Saygı" mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ile ilgili şunları söyledi: Allah'ıma hamdolsun, işte Türkiye bu. İşte Anadolu bu. Bu Kayseri Selçuklu'nun, Osmanlı'nın, cumhuriyetin şehri. Mimar Sinan'ın şehri. Kayseri, Cumhurbaşkanımız, sevgili kardeşim Abdullah Gül'ün şehri. Bu yakanların, yıkanların, yağmalayanların asıl niyetini en iyi Kayseri bilir.
Bize ne diyorlar? Başbakan gençleri dinlemiyor diyorlar. Kendilerini çağırıp Bakanlar Kurulu toplantısından daha fazla dinledim. Peki o dinlediklerim genç de buradakiler genç değil mi? Orada yakıp yıkanlarla beraber olanlar, siz bu gençliğin sesini nereye koyacaksınız? Yok öyle. Onu da dinle bunu da dinle. Bunun yeri neresi; sandık. Öyleyse sandığa saygı duy.
Başbakan olarak hukuk içinde sorumluluğumuzun gereğini yerine getiriyoruz. Çünkü bunların içinde şiddet yapan, bu milletin değerleeriyle çatışanlar var. Onların içinde samimi olanlar da var. Onları tenzih ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...