Erdoğan o işçilerle bir araya geldi!

/ Kaynak: AA
Erdoğan o işçilerle bir araya geldi!

POLİTİKA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ta serbest bırakılan ve 16 Türk işçiyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 16 Türk işçiyi ve yakınlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.


Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.İşçiler ve aileleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada Irak'ta serbest bırakılan Türk işçilerin Türkiye'ye gelişine dair değerlendirmelerde bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şöyle;
"2 Eylül'de Bağdat'ta alıkonan işçi kardeşlerimiz bugün ülkemize sağ salim dönüş yaptılar.
İşçilerimizi aileleriyle birlikte Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladık, kendileriyle hasbihal ettik. Özgürlüklerine kavuşan işçi kardeşlerimize, ailelerine ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İşçilerimizin ülkemize sağ salim dönmesinde emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum."
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeye dair detayları Twitter hesabı üzerinden paylaştı.
Görüşmenin ardından bazı işçiler ve yakınları, Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüslerle konaklayacakları otellere, diğerleri ise uçak ve otobüslerle memleketlerine gönderildi.

Erdoğan o işçilerle bir araya geldi!

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...