Erdoğan Baro Başkanı'na sert çıktı!

Erdoğan Baro Başkanı'na sert çıktı!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de muhtarlara seslendi. Çağlayandaki kanlı saldırı için çok sert konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Fenerbahçe futbol kulübüne yapılan saldırıyı buradan bir kez daha kınıyorum. Şiddetin silahlı saldırının olduğu yerde spor bitmiştir.

50 bin muhtarımızla buluşacağız inşallah. Burayı bir hizmet makamı olarak görüyorum. Milletimle arama hiçbir zaman aracı koymadım, koymayacağım.

Mahallesindeki fakirleri tespit etmeyen bir muhtar olabilir mi? Mahallesinde hangi evin bacası tutmayan evi bilmeyen bir muhtar olabilir mi?

Bir nevi Türkiye muhtarı olarak ülke çapında milletimize hizmet etme gayreti içindeyim. Milletimizle çıktığımız yolda Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştırmaya çaba göstereceğiz.

Şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın öldürülmesi olayında teröre propaganda malzemesi veren basın kuruluşlarını şiddetle kınıyorum.

Savcımız olayın faillerini bulmak adına önemli mesafe kaydetmişti. Batı'da teröre ve teröriste destek veren kuruluşlar anında hukuk yoluyla kapısına kilit vurulur.

Bu da Batı'nın ne kadar iki yüzlü olduğunu gösterir. Teröristler tarafından diri diri yakılan insanımızı görmezden gelenler teröristleri adeta bayraklaştırdılar.

Masumu unutanlar teröriste çiçek çocuk diyerek gerçek amaçlarını deşifre ediyorlar.

Biz de Batı'daki uygulamayı hayata geçirmeliyiz. Geçen Batı'dan birileri geldi. Basın mensuplarının dışarı çıkarılmasını istediler. Bunlar polis, bekçi katilidir. ATM hırsızıdır. Bunlar bomba atmışlar. Siz bunlara gazeteci diyorsunuz bir şey diyor musunuz? dedim. Sesleri çıkmadı. Gidince yine aynı şeyi yaptılar.

Romanya'dan gelirken şunu söyledim: Avukatlar dahil herkes aranmalıdır. Örgüt hemen bizi arayamazsınız dediler. Çok açık söylüyorum: Herkes aranacak, aranmalıdır.

Danıştay'daki olayı hatırlıyorsunuz değil mi? Bunlar kıyameti kopardılar değil mi? Mürteciler bizi öldürdü. diye. Arkasından yine bunlar çıktı.

Sen dürüstsen bırak seni arasın. Şimdi Ey baro başkanı sen telefonla görüştün ne netice aldın? Hani senin sözün çok dinleniyordu ne oldu?

Bu terörist terörist. Sen öyle gazete ilanları verip kimseyi ürkütemezsin. O eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de böyle bir şey yok. Sen de avukatların hepsini temsil etmiyorsun. Sadece 3'te birini temsil ediyorsun.

Teröriste terörist diyemeyen teröristin ortağıdır. Kimi CHP ve HDP vekillere terörsite terörist demedikleri gibi güvenlik güçlerine söz söylüyorlar.

Ben güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Savcımızın ağzını bantlıyorlar. O şekilde 8 saatlik süreç başlıyor. Güvenlik güçlerimiz her türlü yolu deniyor. Ama hiçbir sonuç alamıyorlar.Ne kadar onurlu ve haysiyetli savcı ki, onların elinden bir bardak su bile içmedi.

Savcımızın ailesine taziyeye gitmeyenler teröristlerin ailelerine gittiler. Bir milli duruş sergilemek için siyasi partilerin başkanlarının Eyüp Sultan'da cenaze namazında olması gerekmez miydi? Çok mu önemli işleriniz vardı. Sadece iktidar partisinin genel başkanı, meclis başkanı ve halef selef olduğumuz Cumhurbaşkanımmız vardı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...