Emine Ülker Tarhan'dan ilginç seçim vaadi

Emine Ülker Tarhan'dan ilginç seçim vaadi

Politika Haberleri

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, iktidara geldikleri takdirde gençlere aylık 5 GB ücretsiz internet vereceklerini söyledi.

Seçim sürecinde siyasi parti genel başkanlarının uçuk projelerinin bulunduğunu ve vaatlerin havalarda uçuştuğunu ifade eden Tarhan, şöyle konuştu:

"8 Haziran sabahı göreceğiz bunları. Cumhuriyet değerlerinin güçlendirilmesi ve yaşatılması ve hırpalanan yönlerinin restore edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlk yapacağımız iş budur. Bir hasar tespiti ve restorasyon sürecidir. İkinci bir projemiz ise köy enstitülerinden ilham alarak Anadolu Eğitim Enstitüleri'ni oluşturmaktır. Nitelikli eğitimin 10 yıllar sonra ilk harcını atmak istiyoruz. Gençlerimize yönelik onlara moral verecek projelerimiz var. Her genç arkadaşımıza 5 GB aylık ücretsiz internet hizmeti vereceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...