Emine Ülker Tarhan: Halkın beni aday olarak görmesi en büyük ödül

/ Kaynak: AA
Emine Ülker Tarhan: Halkın beni aday olarak görmesi en büyük ödül

Politika Haberleri  / AA

CHP Ankara Milletvekili Tarhan, halkın kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak görmesinin en büyük ödül olduğunu söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, AA muhabirinin, adının cumhurbaşkanı adayı olarak önerilmesine ilişkin sorularını yanıtladı.Cumhurbaşkanı olarak önerilmesinin, kendisini yüreklendirdiğini ifade eden Tarhan, "Halkın beni aday olarak görmesi, göstermesi en büyük onurdur bana göre. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.Tarhan, konuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını belirtti.CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, "Disiplin mekanizması işletmeyi hiç istemeyiz. Bu noktaya gelinmemelidir" açıklamasının anımsatılması üzerine Tarhan, bu konulara girmek istemediğini kaydetti.

İmza vermeyenler bir araya geldi

Bu arada, CHP'nin Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı dilekçesine imza vermeyen bir grup milletvekilinin, bugün biraraya geldiği öğrenildi.CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın TBMM'deki odasında toplanan, aralarında CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in de bulunduğu milletvekilleri, cumhurbaşkanlığı seçimine dair durum değerlendirmesi yaptı.
Bazı milletvekillerinin Tarhan'ın adaylığını destekledikleri, bazılarının ise yeni bir aday çıkarılmaması gerektiği görüşünde olduğu belirtildi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...