Ekrem İmamoğlu'ndan ayaküstü azara, ayaküstü savunma: Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ekrem İmamoğlu'ndan ayaküstü azara, ayaküstü savunma: Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Temel atma töreninde, katılımı az bularak kameralar önünde CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i azarlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisini savundu. Avseren'e "Kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek yüklenen İmamoğlu, o anları soran gazeteciye "Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor" diyerek cevap verdi.

Seçim yenilgisinin ardından CHP'de 'değişim' seslerinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimler yaklaşırken yönünü tekrar İstanbul'a çevirdi. Açılışlar, etkinlikler derken dün Sultangazi'deki temel atma törenine katılan İmamoğlu, ilçe başkanına attığı fırçayla dikkat çekti. 

Törene katılımın azlığından şikayetçi olan İmamoğlu göreve yeni başlayan CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar önünde "Hak etmiyorsun sen bir kişiye bile duyurmamışsın bir kişiye bile. Alkışlayayım mı seni? Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek azarlamıştı.

"HATA YAPANLARI UYARMAK GEREKİYOR"

Dün yaşananların ardından bugün Başakşehir'de bir açılış törenine katılan İmamoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

TGRT Haber muhabiri Hanifi Bayar, İmamoğlu'na dün açılışta yaşanan gerilimi sordu. İmamoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanımızda. İlçe başkanımız, belediye başkanımız, yine belediye başkan vekilimiz bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz" diye cevap verdi.  

"ÇOK GÜZEL OLACAK" 

İttifak sorusu üzerine de İmamoğlu, "Toplumsal ittifak o kadar bizi besledi ki. Yani bunu çok daha güçlü bir şekilde tarihi bir boyutta İstanbul'da tekrar başaracağız. İstanbul ittifakı, çok güzel olacak" diye cevap verdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...