Ekrem İmamoğlu rakamları paylaştı! "İktidar İçin Değişim" sitesine on binlerce kişi destek verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ekrem İmamoğlu rakamları paylaştı! "İktidar İçin Değişim" sitesine on binlerce kişi destek verdi

POLİTİKA Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki "değişim" kavgası giderek büyüyor. Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması için "iktidaricindegisim.org" adlı internet sitesi açtı. İmamoğlu, ilk günde siteye kaç kişinin yorum ve öneri bıraktığını rakamlarla açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimindeki mağlubiyet CHP'yi böldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "değişim" çağrısının ardından partililer birbirine düştü. Kimi İmamoğlu'nu desteklerken kimi Kemal Kılıçdaroğlu ile "devam" dedi.

İmamoğlu'ndan bu durumla ilgili dün akşam yeni bir hamle geldi. İBB Başkanı İmamoğlu "iktidaricindegisim.org" adlı internet sitesi açtı. İmamoğlu bugün yaptığı açıklamayla siteye ilk gün 32 bin 827 görüş ve öneri iletildiğini duyurdu.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1676617340597813250

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ekrem İmamoğlu "Değişim çağrımıza ilk 24 saatte demokratik katılımla görüş ve öneri ileten herkese teşekkürler" notunu düştü.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Şahin 22 Temmuz 2023 19:46

Atı alan Üsküdarı geçti siz koltuk peşinde siniz ne zaman iktidar olacak sınız önce evinin önünü süpür sonra başka işlere bak böyle giderse elnizdekilerde gider

Selahattin Atılgan 19 Temmuz 2023 13:50

Değişimin mutlaka olması gereken güzel bir olgudur. Seçimlere bu kadro ve danışmanlarla gidilemiyecegi anlaşılmıştır. CHP çok belediyeyi kaybeder. Bu koltuk sevdası çok şey kere gebedir. İnşallah bundan vazgeçer genel merkez ve genel başkan.İl ve ilçeler bile çok perişan değişim şart. Selamlar ve saygılar.

Sonraki Haber Yükleniyor...