Egemen Bağış'ın 'AP' tepkisi

/ Kaynak: İHA
Egemen Bağış'ın 'AP' tepkisi

Politika Haberleri  / İHA

Egemen Bağış, AP'nin Türkiye ziyaretinin iptal olmasıyla ilgili, 'Artık bir daha ki ziyaretlerinde görüşme taleplerini ona göre değerlendiririz' dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Parlamentosu Dışilişkiler Komisyonu'nun 13 kişilik grubunun Türkiye ziyaretinin iptal olmasıyla ilgili, "Artık bir daha ki ziyaretlerinde görüşme taleplerini ona göre değerlendiririz" dedi. nbsp;Grup ziyaretinden ayrı olarak kendisinden Salı günü için randevu talep eden Avrupalı iki parlamenter Elmar Brok ve Jose İgnacio Salafranca'ya yemekte görüşeceğini ancak onların bu görüşmeyi iptal ettiğini ifade eden Bakan Bağış, "Artık bir daha ki ziyaretlerinde görüşme taleplerini ona göre değerlendiririz" şeklinde konuştu. nbsp;AP Dış İlişkiler Komisyonu üyelerinden bir grup parlamenterin 19 ve 20 Haziran tarihlerinde yapacağı Türkiye ziyaretinin iptal edildiği öğrenilmişti. Bu ziyaretin iptal edilmesinin ardından yerine sadece Alman iktidar partisi GDU'nun AP'de önde gelen temsilcisi Elmar Brok ve Hristiyan demokrat İspanyol José Ignacio Salafranca'nın yarın AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile komisyonun Türkiye ziyareti gündeminden bağımsız olarak görüşeceği açıklanmış fakat bu da iptal edilmişti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...