'Duygusal kopuş olmayacak'

Düzenleyen:
'Duygusal kopuş olmayacak'

POLİTİKA Haberleri

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında dün toplandı.

İsmail Sonsuz ANKARA
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş toplantı sonrası özetle şunları söyledi: Birilerinin terörle birlikte istediği şey Türkiye’de duygusal kopuşun olmasıdır. Çok şükür bu ülkenin insanları, doğuda batıda yaşayanlar, hiç kimse bir diğerini öteki olarak görmüyor. Hiç kimse bir diğerini düşmanlaştıracak, ötekileştirecek bir işin içerisinde olmuyor. Bu ülkenin Kürtleri de en az bu ülkenin Türkleri kadar bu ülkenin sahipleridirler. Duygusal kopuş inşallah olmuyor.
SURİYELİLERE VATANDAŞLIK:   Türkiye ile Suriye arasında köprüyü oluşturabilecek nitelikteki kişilerle ilgili çalışma sürüyor. 
BAHOZ ERDAL: Öldürüldüğüne dair çeşitli haber ve istihbarat kanallarından gelen bilgiler var. Dolayısıyla biz resmi açıklamamızı bu bilgiler teyit edildikten sonra yapabilmek durumundayız. Detayları paylaşma noktasında değilim.
İSRAİL İLE MUTABAKAT: Bununla ilgili İsrail’deki güvenlik kabinesinin onayı yeterli. Bizde de TBMM tarafından onaylanması gerekiyor. Büyükelçiler ondan sonra atanacak. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...