Devlet Bahçeli: El Bab'a Türk'ün demir yumruğu inmeli

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli: El Bab'a Türk'ün demir yumruğu inmeli

POLİTİKA Haberleri

El Bab operasyonunda bu akşam bombalı araçla süzenlenen saldırıda 5 askerin şehit olması üzerine twitter'dan mesaj yayınlayan MHP lideri Bahçeli "El Bab'a Türk'ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı" dedi.

Suriye'de DEAŞ'a karşı etkin mücadele veren Türk askerine bu akşam saatlerinde teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 asker şehit olurken 9 asker de yaralandı.

Bahçeli El Bab operasyonunda bu akşam verdiğimiz 5 şehitle ilgili twitter'da paylaşımlarda bulunarak, şehitlere rahmet diledi. Bahçeli "Türk'ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı, teröristlerden, hain ve zebanilerden iz ve eser kalmamalıdır" dedi.

İşte Bahçeli'nin mesajları:

-Fırat Kalkanı Harekatı'nın 150. günündeyiz. Ve ne üzücü ki, El Bab'tan yine acı haberler geldi. 5 kahraman askerimiz maalesef şehit düştü.

-9 kahramanımız ise yaralandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun diyorum.

-El Bab'a Türk'ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı, teröristlerden, hain ve zebanilerden iz ve eser kalmamalıdır.

-Aziz milletimiz Türk askerinin yanındadır.MHP Türk askerinin başarısı için her türlü desteği vermeye her zamanki gibi hazır ve heyecanlıdır.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...