DEVA'dan Akşener'e 'geri dön' çağrısı: Adayı yeniden değerlendiririz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DEVA'dan Akşener'e 'geri dön' çağrısı: Adayı yeniden değerlendiririz
POLİTİKA Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İYİ Parti lideri Akşener'e üstü kapalı 'geri dönme' çağrısı yaptı. Ekmen, Akşener'in bugün liderlerinin yapacağı altılı masa toplantısına katılması halinde, ittifakın Cumhurbaşkanı adayının yeniden değerlendirilebileceğini söyledi.

Altılı masadan ayrılığı politika gündemine bomba gibi düşen Meral Akşener'in geri dönüşü için üstü kapalı bir çağrı geldi. Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi, Akşener'e dönmesi halinde adayın yeniden değerlendirilebileceğini söyleyerek, Ali Babacan'ın henüz masada bir aday ismi telaffuz etmediğini ifade etti.

"BABACAN ADAY İÇİN İSİM TELAFUZ ETMEDİ"

HaberTürk'te katıldığı programda, ittifakta yaşanan krizle ilgili soruları yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Genel Başkan Ali Babacan'ın masada bir aday ismi telaffuz etmediğini ifade etti.

"BU KRİZ ÇÖZÜLÜR"

Ekmen, "Masadaki kriz çözülür mü?" sorusunu şöyle cevapladı:  

"Bu kriz çözülür. Ancak Sayın Akşener'in Cuma günü yaptığı konuşmayı düşünüyorum. Bu konuyu bir kez daha müzakere edelim deseydi daha sağlıklı olurdu. Açıklamaları rahatsız ediciydi. Bir yol kazası var." 

6 Mart Pazartesi günü yapılacak ve Cumhurbaşkanı adayının kesinleştirilmesi beklenen toplantıya işaret eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, "Sayın Akşener toplantıya gelirse adayı tekrar değerlendiririz. Sayın Akşener gelmezse, geçiş sürecine ilişkin maddeler tamamlanır." diye konuştu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...