Dengir Fırat, 'Gezi olayları Oslo süreci ile bağlantılı' dedi

/ Kaynak: CHA
Dengir Fırat, 'Gezi olayları Oslo süreci ile bağlantılı' dedi

Politika Haberleri  / CHA

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, 'Gezi Parkı olaylarındaki provokasyonlar sıradan değil profesyonel bir ekip tarafından yürütüldü' dedi.

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Oslo sürecinin deşifre edilişi, Uludere olayı, Paris suikastı, Adalet Bakanlığı ile eş zamanlı AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahı ile yapılan saldırı, İmralı tutanaklarının servis edilmesi, Reyhanlı patlaması ile Gezi Parkı sonrası yaşan olayların birbiriyle bağlantılı olduğunu öne sürdü. Kanal 5'te 'Son Gündem' adlı programa konuk olan Dengir Mir Mehmet Fırat, eylemlerin ilk başta çevreci bir algı ile başladığını güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından farklı grupların devreye girerek olayları farklı mecraya çektiklerini belirterek, "Gezi Parkı olaylarının ardından hayata geçirilen provokasyonların sıradan değil profesyonel bir ekip tarafından yürütüldü." dedi.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...