Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na polemik tepkisi

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na polemik tepkisi

Politika Haberleri

Başbakan Davutoğlu AK Parti İstanbul İl Teşkilatı bayramlaşma programında partililere seslendi.

İşte konuşmadan satırbaşları

Bu davaya her ne surette olursa olsun bir damla alınteri dökmüş olan herkes bizim için azizdir. bakınız bu Ak Parti ailesi o kadar önemli ki... Bu ailenin birliği o kadar önemli ki. Aslında 40-45 gün içerisinde bu aile çok büyük bir sınav verdi. Bu aile içinden çıkan 2 Cumhurbaşkanı birbirlerine görevi tam bir bayram havası içerisinde devrettiler. nbsp;Yine bu aile içinden iki kardeşiniz Sayın Cumhurbaşkanınız ve bendeniz Başbakanlığı devir teslim ettiler. Biz veda kongresini vefa kongresi olarak yaptık.

"ÇİLEYE DE IZDIRABA DA HAZIRIZ"
Ak parti ailesi her zaman olduğu gibi bayramın hakkını veren bir ailedir. Bizler çileye de ızdıraba da hazırız bu millet için bayrama da hazırız Allah'ın izniyle. Bakınız etrafınızdaki kardeş ülkelere bakınız, insanlığın genel seyrine bakınız. Bayramı hak ettiği gibi kutlayamayan bütün ülkelere yardım elini uzatıyoruz.Bu ülke eğer geleceğe güvenle bakıyorsa bunda Ak Parti neferlerinin büyük bir hissesi vardır. Biz her günümüzü bayram kılabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya razıyız. Yeter ki milletimiz o huzuru bulabilsin.

"BARİ BAYRAMI BAYRAM GİBİ YAŞAMAYI ÖĞRENİN"
Biz yüreğimiz ve gönlümüzle Suriye'de mazlumlarla beraberken. 1. bayram günü ana muhalefet lideri bir gazeteye demeç vermiş. Kendisine cevap vermeyeceğim ama şunu söyleyeyim. Bari bayramı bayram gibi yaşayın. Millet bayramı yaşarken onlarla bayram sevincini paylaşın. Milletimizin saf saf bayramı kutladığı bir günde polemik yapmak anca kendilerine yakışır. nbsp; nbsp;Bayram günü dahi siyasi polemik yapmaya çalışanları Allah'a havale ediyoruz. Onlar milletle sevinmeyi de üzülmeyi de öğrenemediler. Ama biz sabırla edebi hayayı göstererek öğretmeye devam edeceğiz. nbsp;

AKADEMİSYENLERE BAYRAM MÜJDESİ
Buradan bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.Bu düzenleme için uzun zamandır çalışmaları başlamıştı. Yapacağımız bir düzenleme ile Akademisyenlerle maliye'de çalışanlar arasındaki fark ortadan kalkacak ve yüzde 35'lik bir zam yapılacak.Ayrıca yüz 20 teşvik katkısı sağlanacak Bu ülkenin geleceğinin teminatı olan öğretim üyelerimizin huzur içinde çalışmaları bizim için hayati derecede elzemdir.1,5 milyon Suriyeli yüzlerini Türkiye'ye,İstanbul'a döndü, Anadolu'ya döndü. Çünkü orada savaş vardı, zulüm vardı.Eğer başı sıkışanlar Türkiye'ye geliyorsa, eğer ilim için Türkiye'ye geliyorlarsa bizim istikbalimiz yüksek demektir. kimsenin şüphesi olmasın Türkiye önümüzdeki dönemin yükselen gücüdür.Bir kez daha sizlerin, bütün ülkemizin ve bütün islam dünyasının bayramını kutluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...