Davutoğlu yerel seçim kararını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Davutoğlu yerel seçim kararını açıkladı

Politika Haberleri  / Ajanslar

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yerel seçim kararını açıkladı. Davutoğlu, "Türkiye'nin her yerinde, ittifak ihtimalleri saklı tutulmak üzere, kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Ankara'da Etimesgut 2'nci Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu, şu ana kadar çeşitli illerde 100'e yakın kongre gerçekleştirdiklerini ve her ildeki bir ilçe kongresine katılmaya çalıştığını söyleyerek, "Heyecanla, aşkla aralık ayında yapacağımız 2'nci büyük kongremize gidiyoruz. Türkiye'nin her yerinde, ittifak ihtimalleri mahfuz tutulmak üzere, kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz" dedi.

Teşkilatlarından yerel seçimlere hazırlanmalarını isteyen Davutoğlu, "Etimesgut'ta, bütün ilçelerde biz gerekli hazırlıklarımızı yapacağız. Türkiye'nin her yerinde, ittifak ihtimalleri saklı tutulmak üzere, kendi logomuzla seçime girmeye hazır hale geleceğiz. Ama bir ittifak olma ihtimali olduğunda da bütün partilere kapımız açıktır. Hiç kimseyi dışlamıyoruz, kenarda tutmuyoruz. Önümüzdeki kritik süreçte Türkiye'nin geleceği, dışlayanlar değil bütünleştirenler tarafından şekillendirilecek" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...