Davutoğlu: Beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin

Davutoğlu: Beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin

POLİTİKA Haberleri

Davutoğlu: Allah, bizi koalisyona muhtaç etmesin. Oylarınızı sağlam verin ki, beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün İzmir Ödemiş ve Adana'da halka hitap etti. Davutoğlu, “12 yıl önceki mutsuzluklar ülkesini, ışıl ışık parlayan Türkiye Cumhuriyet devletine dönüştürdük. Geçmişte siyasetçiler, Türkiye'yi yönetilemez ve iflasın eşiğine getirmişlerdi. Ülke menfaatini, kendi menfaatlerinden önce tutamadılar. AK Parti, artık krizlerle, kaoslarla sarsılan Türkiye'yi geride bıraktı. AK Parti döneminde demokrasinin güzelliklerini, özgürlükleri doyasıya yaşadık. Eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenler asla muratlarına eremezler” dedi. Ülkeyi teröre ve şiddete teslim etmeyeceklerini kaydeden Başbakan, “Terörle mücadele ederken 1 hafta içinde 3 dev projeye imza attık. Kıbrıs için dünya çapında bir projeyi hizmete açtık. Türksat 4B uydusunu uzaya gönderdik. Birileri yola mayın döşerler, biz yollara güller dökeriz. Milli haberleşme uydusunu geliştiriyoruz. İlk milli uçağımızı yapıyoruz” diye konuştu. Başbakan, muhalefet partilerini de eleştirerek, “Hayırdan başka bir şey bilmeyenlerin bu millete hayrı olmaz” dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “blok siyaseti” dediğini anlatan Davutoğlu, “Biz onların blok siyasetini çökerttik. Bu ülkede AK Parti'siz siyaset olmaz. Biz gelin koalisyon kuralım derken, onlar sorumsuz tavırlarıyla bizleri yalnız bıraktılar. Bu blok siyaseti çöktü, hayır siyaseti çöktü” diye konuştu. “Öyle bir gayret sarf edeceğiz ki bir daha bu memleket, değil namerde, merde dahi muhtaç olmayacak” diyen Davutoğlu, “Allah, bizi kimseye muhtaç etmesin, ama şunu da söyleyelim, Allah, bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona da muhtaç etmesin. Oylarınızı öyle sağlam verin, mührünüzü öyle sağlam basın, komşunuzu, eşinizi, dostunuzu sandığa öylesine aşkla götürün ki ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu ile Bahçeli ile muhatap etmeyin” dedi. 

ADANA'NIN PROJELERİNİ ANLATTI
Başbakan Davutoğlu, Adana İstasyon Meydanı'nda halka hitap etti. Davutoğlu, Adana'daki yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...