Davutoğlu, 'AK Parti ayaktadır ve ayakta kalacaktır'

Davutoğlu, 'AK Parti ayaktadır ve ayakta kalacaktır'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş'ta partisinin mitinginde konuştu.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Selam olsun, şiirin başkentine, edebiyatın başkentine selam olsun. Kahramanmaraş'ın yiğitlerine selam olsun. 7 güzel adama selam olsun. Necip Fazıl'a selam olsun. Erdem Beyazıt'a, Ali Kutlay'a selam olsun. Şiirin en güzelini yazan, kahramanlığın en güzelini tarihe yazan Kahramanmaraş'a selam olsun.

"BU TOPRAKLARDA YAŞAYANLAR YA HÜR YAŞARLAR YA DA ŞEHİTLİĞİ SEÇERLER"
nbsp;
Bu topraklarda yaşanlar ya hür yaşarlar ya da şehitliği seçerler. Önce özgürlük sonra cuma namazı. 12 Şubat 1920'de yeteri kadar mühimmatı olmayan ama mangal gibi yüreği olan Kahramanmaraşlılar al bayrak için ayağ kalktı. İşte şimdi aynı şekilde bütün bir milletin onuru için AK Parti ayaktadır ve ayakta kalacaktır.
nbsp;
"AK PARTİ ÜÇ BÜYÜK KUVAİ MİLLİYE HAREKETİNİN ÜÇÜNCÜSÜDÜR"
nbsp;
Biz AK Parti hareketi olarak her zaman söylüyorum. AK Parti üç büyük kuvai milliye hareketinin üçüncüsüdür. Biri İstiklal Kuvai milliyesi. İkincisi demokrasi kuvai milliyesi. Diğeri de AK Parti ile başlayan izzet kuvai milliyesi. Bu meydanda Bahçeli konuşmuştu, söyleyecek bir çift sözüm var. Bakınız ben buraya 77. vilayet olarak geliyorum. Bugün inşaallah Gaziantep, Kilis. Yarın da Antalya ve Konya. 81 vilayeti de dolaşarak geliyorum buralara.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...