Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan hareket: Cumhuriyet bayramı tebriklerinde renkli anlar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle külliyede tebrikleri kabul etti. Törende Türkiye Musevileri Hahambaşı Rav İsak Haleva'nın ellerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın omzuna koyduğu anlar gündem oldu.

Cumhuriyet'in 100. yılında ülke genelinde coşku dolu bir bayram havası yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir ziyaretinden sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. 

TÖRENE BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Külliye'de gerçekleşen törende  TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Sayıştay Başkanı Metin Yener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları, TBMM üyeleri, kamu kurumlarının yöneticileri, Ankara'da görevli büyükelçiler, yabancı misyon şefleri, uluslararası kuruluşların temsilcileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün akrabaları ve Kurtuluş Savaşı şehitlerinin yakınları ile gazi ve şehit yakınları, bazı meslek grupları, gençler, engelliler ve sporcular, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhuriyet bayramı tebriklerini iletti. 

ELLERİNİ ERDOĞAN'IN OMZUNA KOYDU

Törende tebrikler sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. Cumhuriyet'in 100. yılına özel verilen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrikleri kabul ederken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Türkiye Musevileri Hahambaşı Rav İsak Haleva'nın tebrik sırasında Erdoğan'a bir süre bir şeyler anlattığı ve ellerini Cumhurbaşkanı'nın omzuna koyduğu kameralara yansıdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırtan hareket: Cumhuriyet bayramı tebriklerinde renkli anlar

 

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...