Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC mesajı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya KKTC mesajı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyaretinde "KKTC'den Bakü'ye uçuş tanınma mesajı mı?' şeklinde soruya cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Lefkoşa'dan direkt Bakü'ye gelmesinin dünyaya KKTC'nin tanınması açısından önemi bir mesaj' şeklindeki değerlendirmeyi "Doğru" olarak yorumlayıp "Hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ardından ilk ziyaretlerini KKTC ve Azerbaycan'a yaptı. Erdoğan, başkent Bakü'deki Gençlik Sarayı'nda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR MU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lefkoşa'dan direkt Bakü'ye gelmesi ve dünyaya da KKTC'nin tanınması açısından önemi bir mesaj olduğuna dair yorumlarla ilgili soruya cevap verdi. CNN Türk'ten Fulya Öztürk'e konuşan Erdoğan "Doğru yorumlar, hayırlı olsun" dedi.

Erdoğan, başkent Lefkoşa'daki Ercan Havalimanı'ndan doğrudan Bakü'ye hareket etmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...