Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamu Özel yatırımlar Toplu açılışında konuştu. Muhalefete sert çıkarak "Bunların ülkeyi yönetecek kapasitesi yok" diyen Erdoğan'ın "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" çıkışı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlis'te toplu açılış töreninde konuştu. "Bunların kendi koltuklarını korumaktan başka niyeti kalmamıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerde uğradıkları ağır yenilginin ardından Genel Başkanlık için "değişim" isyanlarını sürdüren CHP ve İYİ Parti'ye seslenerek "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi.

ERDOĞAN, 200 MİLYON DOLARLIK İPLİK ÜRETİM TESİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımlarından olan Bitlis’te 200 milyon dolarlık iplik üretim tesislerinin açılışını yaptı. Eren Tekstil tarafından gerçekleştirilen yatırım, toplam üç etaptan oluşuyor. Temelleri 2021 yılında atılan, toplam 215 bin metrekare açık, yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip iplik tesislerinde yıllık 36 bin ton iplik üretimiyle bin kişiye istihdam sağlanacak.

Açılışta konuşma yapan Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar şöyle

"SİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMAYIZ"

-Devlet olarak, üretim yapan herkese ayrım yapmadan her zaman destek olduk. İş dünyamıza hep 'yeter ki siz üretin, yeter ki yatırım yapın, biz sizi asla yalnız bırakmayız' sözümüzün gereğini her zaman yaptık.

-Biz, kuru sıkı atmayız. İcraatlarımızla konuşuruz. En önemli referans kaynağımız eserlerimiz ve hizmetlerimizdir.

-Türkiye'yi yatırım, istihdam, ihracat yoluyla büyütme hedefimizi hayata geçireceğiz.

"BİZ KURU SIKI ATMAYIZ"

-Biz kuru sıkı atmayız, konuşurken icraatlerımızla konuşuruz. Referans kaynağımız eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Vatandaşlar arasında ayrım yapmıyorsak il ve bölgeler arasında da ayrım yapmayız.

-Batıda yaşayan vatandaşlar hangi imkanlardan faydalanıyorsa buradaki kardeşlerimizin de aynısına sahip olması için çalışıyoruz.

"BUNLARIN ÜLKEYİ YÖNETECEK KAPASİTESİ YOK"

-14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle Türkiye tavrını ortaya koydu. Şimdi önümüzde 31 Mart şeçimleri var

-Son 3 ayda şahit olduklarımız muhalefetin içler acısı perişan halini göstermiştir. Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerin ne de böyle bir niyetlerinin olmadığını göstermiştir. Bunların kendi koltuklarını korumaktan başka niyeti kalmamıştır.

-Bizden önce yapılanların kar ve kat fazlasını bu ülkeye yaptık...

"ÖLMÜŞ ATI KAMÇILAMANIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ"

-Şunu da unutmayalım. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yaptığı duanın ardından yapımı tamamlanan eserlerin açılışı için kurdele kesti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra fabrikayı gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...