Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştü

POLİTİKA Haberleri

Türkmenistan temaslarına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak Türkmenistan Ulusal Konseyi Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un davetine icabetle katıldığı Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi'nin düzenlendiği Avaza Kongre Merkezi'nde, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Yardımcısı Berdi Matiyev ve Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Togan Oral tarafından kapıda karşılandı.

ZİRVE KAPSAMINDA İLK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında ilk görüşmesini Türkmenistan Ulusal Konseyi Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan Ulusal Konseyi Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov Avaza Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

LİDERLERDE AİLE FOTOĞRAFI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'ın Avaza bölgesinde Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov ile bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştü
3 liderden aile fotoğrafı

 

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...