Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile bir araya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile bir araya geldi

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede başta yaklaşan yerel seçimler olmak üzere birçok konu başlığı ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta İsrail güçlerinin Gazze'deki işgali ve vahşi saldırıları olmak üzere gündemdeki birçok konuda önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrasında ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Yaklaşan yerel seçimlerde ittifak konusu ile ilgili bir soruya cevap veren Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşeceğini açıkladı. Erdoğan görüşmenin zamanıyla ilgili ise "Sayın Bahçeli ile biraz sonra görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi kabul etti. İki liderin görüşmesinde gündemdeki sıcak konular ve özellikle yerel seçim masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ile bir araya geldi

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK İDDİALIYIZ"

Cezayir dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak tüm seçimlerde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimde de iddialı olduklarını vurgulamıştı. 

Çalışmaların bu iddialar nispetinde çok titiz yapıldığını aktaran Erdoğan, adaylarla ilgili süreçte her konunun ince elenip sık dokunduğunu, partinin gerekli hazırlıkları ve analizleri yaptığını anlatmıştı.

"ARALIK AYININ ORTALARINA DOĞRU ADAYLARIMIZI AÇIKLAMAYA BAŞLARIZ" 

AK Parti olarak seçim hazırlıklarının bir önceki seçimin tamamlanmasıyla başladığına dikkati çeken Erdoğan, "Özellikle büyükşehirler başta olmak üzere her ilde kamuoyu yoklamaları yaptık, yapıyoruz. Sonuçları analiz edip milletimizin gönlündekini anlamaya, şehirlerimize en faydalı olacak adayları belirlemeye gayret gösteriyoruz. Bir defa 1 Aralık belediye başkan adayı olmak isteyen ve görevden bu nedenle ayrılması gereken memurların istifaları için son tarih. Memurların durumunu da görelim. Onların durumu da netleştikten sonra aralık ayının ortalarına doğru artık adaylarımızı peyderpey açıklamaya inşallah başlarız." diye konuşmuştu.

AK PARTİ'NİN TEMAYÜL YOKLAMASI BİTTİ

Öte yandan AK Parti'nin geleneksel hale gelen teşkilatla temayül yoklaması Türkiye genelinde yapıldı. 150 bin civarında teşkilat üyesi yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları için görüşlerini ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonuçları an be an canlı olarak gördü.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...