Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akıllarınızı artık kiraya vermeyin!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akıllarınızı artık kiraya vermeyin!

POLİTİKA Haberleri

Paralel yapının peşinden gidenlere seslenen Erdoğan: “Kardeşlerim şu aklımızı lütfen kiradan kurtaralım, bizim dinimizde kula kulluk yok, sadece Allah’a kulluk var.”

İstanbul Zeytinburnu’nda toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce kişilik coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde paralel yapı, terör örgütü ve Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi.
“Pensilvanya’daki zat ve onun peşinden gidenlere sesleniyorum; ‘Kardeşlerim şu aklımızı lütfen kiradan kurtaralım, bizim dinimizde kula kulluk yok, sadece Allah’a kulluk var.’ Ama maalesef kula kul olanlar kayıpta, Hakk’a kul olanlar kazançta. Bunu göreceğiz. 

Hani teröre karşı ortaktık 
Dünyanın anlı şanlı ülkelerinin kimi açıktan, kimi gizli saklı terör örgütlerinin yanında, arkasında, sağında, solunda duruyor. Biz de diyoruz ki sizin yardım ettiğiniz örgüt terör örgütü ha PKK, ha PYD, ha DHKP-C farkı yok. Bunlar aynı gövdenin dalları. Sizin yere göre sığdıramadığınız o örgüt, Ankara’da canlı bomba eylemi yapıp masum insanları katleden teröristin resmini poster yapıyor. PYD’ye terör örgütü demiyorsan, Ankara’daki eylemi de terör saldırısı olarak görmüyorsun demektir. Bu sakat mantığın sonu Brüksel’deki, Paris’deki, yarın Allah göstermesin Londra’daki New-York’daki eylemlerin de terör saldırısı olarak görülmemesine kadar çıkar. Hani terörle ortak mücadele içindeydik. Biz daha kimin terör örgütü olduğunda anlaşamıyorsak, ortak mücadeleyi nasıl vereceğiz. Biz bütün samimiyetimizle yüce dinimizi istismar eden tüm örgütleri terör örgütü olarak görüyoruz. Daha da ileri gidiyorum. Dünyada DAİŞ ile Türkiye kadar samimi ve sonuç alıcı mücadele veren başka bir ülke yoktur.

KILIÇDAROĞLU YOK HÜKMÜNDE
Türkiye böyle tarihî bir dönemin içinde geçerken, öyle birileri var ki edepsizlikleri ve pişkinlikleriyle âdeta milletimizle alay ediyor. Tüm arkadaşlarımdan da bundan sonra aynı şekilde davranmalarını rica ediyorum; Artık bizim için ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğu boştur, sâkıttır. Bizim için bu zat yok hükmündedir. Burada da şu anda bir seçmen, bir vatandaş Erdoğan olarak konuşuyorum, kendisi cezai ehliyet sahibi olmaktan çıktığı için, ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın bizim açımızdan mazurdur. 
Tüm bu fotoğraf içinde Türkiye tarihinin en önemli terörle mücadele operasyonlarını sürdürüyor. Terör örgütünün eylemlerine sahne olan mahallelerimizi de birer birer temizliyoruz. Cize, Silopi, Sur ve İdil operasyonları başarı ile tamamlandı. Bugüne kadar terörün, kısır siyasi çekişmelerin, muhalefetin vizyonsuzluğunun önümüzde bir engel olmasına izin vermedik. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz, dünyanın en gelişmiş 10 ülkesinden inşallah biri olacaktır.” 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...