Çiçek, iktidar ve muhalefeti kahvaltıya çağırdı

Çiçek, iktidar ve muhalefeti kahvaltıya çağırdı

Politika Haberleri

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, iktidar ve muhalefetin meclis yönetimini iki gündemli kahvaltıda ağırlayacak.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek; AK Parti, CHP, MHP ve BDP Grup Başkanvekillerini toplantıya çağırdı. Masada "gerginleşen" ortam ve CHP'nin salı gününe kadar genel kurulun çalışmalara ara verme talebi olacak. Genel Kurul'da yumruklaşmalara varan kavgaların yaşanması üzerine CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi Çiçek'i arayarak Meclis çalışmalarına salı gününe kadar ara verilmesi talebini iletti. Çiçek de durumu değerlendireceğini ve kendilerine bilgi vereceğini belirtti. Çiçek, CHP'nin talebini görüşmek ve Meclis'te yaşanan gergin ortama bir çözüm bulabilmek amacıyla grubu bulunan partilerin başkanvekillerini kahvaltıya davet etti.

TBMM bahçe lokantasında gerçekleşecek kahvaltıda HSYK teklifinin görüşmelerinin ertelenmesi, çalışmalara ara verilmesi gibi konuların değerlendirilmesi ve bir karara varılması bekleniyor. TÜRKİYE GAZETESİ - Şükran KABAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...