'CHP'liler HDP'ye oy vermez'

'CHP'liler HDP'ye oy vermez'

Politika Haberleri

Kral FM canlı yayınına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP'nin CHP'den oy alacağı iddialarına değindi

Kılıçdaroğlu, "Oyu kimden alacağını hep beraber göreceğiz. CHP'ye gönül verenler HDP'ye oy vermezler. Bizim bir partimiz var derler" dedi. Kılıçdaroğlu, "Neden oturup bir aile ortamında beraber çay içilmesin" diyen Davutoğlu'na da cevap verdi: "Neden olmasın ki? Bu çok doğal. Olmaması için hiç bir sebep yok. İnsani her türlü çaba her türlü öneri benim tarafımdan reddedilmedi. Bunlar ülkede belki huzurun belki barışın sağlanması için belki gerilimn azalması için önemli unsurlardır. Önemli jestlerdir, olabilir. Sare Hanımefendi eşimin annesi öldüğünde gelmişti. Son derece mutlu olmuştu. Acılarımızı da paylaşmalıyız. Ben hiçbir zaman ön yargılı olmadım. Öyle bir düşüncem de yok zaten. Bunu yaparken samimi olmak zorundayız."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu radyo programında, MİT tırlarıyla ilgili yapılan haberlere ilişkin, "Eğer haber veya görüntüler uzun süredir gazetecinin elinde ve seçime üç gün, beş gün kala yayınlıyorsa bu doğru değil. Açık, net. Ama görüntüler yeni ulaşmış ve hemen yayınlıyorsa haber" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...