CHP'li vekil o kelimeyi bir türlü söyleyemedi/VİDEO

/ Kaynak: İHA
CHP'li vekil o kelimeyi bir türlü söyleyemedi/VİDEO

Politika Haberleri  / İHA

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, düzenlediği basın toplantısında "gırtlaklamak" kelimesini söyleyemeyince kendisi de güldü.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap veren İnsan Özkes, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun başkanlık sistemi üzerine yaptığı bir açıklamayı eleştirdi.
Burhan Kuzu'nun "Biri çıkıp da 'Başkanlık sistemi diktatörlük getirir' diyenleri gırtlaklamak istiyorum" ifadelerini kullandığının hatırlatılması üzerine İhsan Özkes, "gırtlaklamak" ifadesini söylemek için büyük çaba harcadı. Özkes, dilinin sürçmesine kendisi de uzun süre güldü.
Türkiye'nin başkanlık sistemine ihtiyacı olmadığını kaydeden Özkes, "Anayasa Komisyonu Başkanı'nın insanların boğazına sarılıp onları gırtlaklamak istemesi gerçekten işin ne derece vahim olduğunu gösteriyor" dedi.

##tgvideo##

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...