CHP'li Özgür Özel tarih verdi: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
CHP'li Özgür Özel tarih verdi: Kılıçdaroğlu ile görüştüm

Politika Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve kurultay sürecine ilişkin 15 Eylül Cuma günü CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı yapacağını açıkladı. Özel'in resmen adaylığını duyurması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ağır hezimete uğrayan CHP'de "değişim" isyanı devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "istifa"sını isteyen isimler arasında olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN DİKKAT ÇEKEN ADIM

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanlığı için adaylığı konuşulan ve "değişim" isyanını ilk ateşleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, delegeler ve Kılıçdaroğlu destekçilerinin baskıları karşısında geri adım atarken, Özgür Özel adaylık ısrarında devam ediyor.

ÖZGÜR ÖZEL, KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Özgür Özel, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özel, "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

ÖZEL TARİH VERDİ

Özel paylaşımının devamına ise 15 Eylül Cuma gününü işaret ederek; "İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" notunu düştü.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Özgür Özel'in bu açıklaması sonrası cuma günü resmen CHP Genel Başkanlığı için adaylığını duyurması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...