CHP'li Müslim Sarı, kitleleri açık açık tehdit etti: Mutlaka olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'li Müslim Sarı, kitleleri açık açık tehdit etti: Mutlaka olacak

POLİTİKA Haberleri

CHP Parti Meclisi Üyesi Müslüm Sarı, katıldığı bir canlı yayında kitleleri tehdit etti. Sarı, tehdidinin gerekçesini ise "Hiçbir şey olmamış gibi davranacaksak niye bize oy versinler?" sözleriyle açıkladı.

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu uzun süredir helalleşme kavramını gündeme taşımaya çalışsa da partisindeki bazı isimler adeta intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor.  Seçimlere 2 aydan az bir süre kalırken muhalefet kanadında hesaplaşma tehditleri de günden güne artıyor.

"HESAPLAŞACAĞIMIZ KİTLELER VAR BİZİM"

Son olarak CHP Parti Meclisi üyesi Müslim Sarı katıldığı Habertürk canlı yayınında "Hesaplaşacağımız kitleler var bizim" diyerek tehditte bulundu.

Sinirli haliyle dikkat çeken Sarı, şunları söyledi;

Ama hesaplaşılmasına inanan bir sürü insan var bu ülkede. Yani 20 yıllık iktidarın mağdur ettiği bir sürü kitle var. Dolayısı ile bu kitlelerle hesaplaşmak istiyor. Yani şöyle bir şey de doğru değil; 20 yıl devam eden bir iktidar var ve bu iktidarın üzerine geleceğiz ve hiçbir şey olmamış gibi davranacağız. Niye bize oy versinler? Hesaplaşacağımız kitleler mutlaka olacak. Hesaplaşacaklarımız var bizim."

"ŞİMDİ MAĞDUR BİZİZ AMA HESAP GÜNÜ GELECEK"

Sarı'nın çıkışı sonrası CHP yakınlığıyla bilinen Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat'ın geçtiğimiz yıllarda halkı tehdit ettiği görüntüler seçime sayılı günler kala yeniden gündeme geldi.

CHP'nin bir gün yeniden iktidara gelmesi durumunda muhafazakar kesimi mağdur edeceğini söyleyerek halkı açık açık tehdit eden Kırıkkanat'ın, "Kim şimdi mağdur? Biz. O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Şimdi mağdur biziz. Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette. Elbette bu gün gelecek" sözleri dikkat çekmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...