CHP'den Tanju Özcan iddialarına cevap: Genel merkeze alınmaması yönünde bir talimat yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP'den Tanju Özcan iddialarına cevap: Genel merkeze alınmaması yönünde bir talimat yok

POLİTİKA Haberleri

Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı yönündeki iddialarına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan cevap geldi.

Seçim yenilgisinin ardından CHP'deki 'değişim' hareketini en ön saftan yürüten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çıktığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünü Ankara'daki CHP Genel Merkezi'nde bitirmeyi planlarken, Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

'CHP'Yİ TANIYAMAMIŞLAR'

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak iddialara hakkında açıklama yaptı. Öztrak, Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" ifadelerini kullandı. 

"BÖYLE BİR TALİMAT YOK"

Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağına dönük Kılıçdaroğlu tarafından talimat verildiği iddiasının doğru olup olmadığı sorusuna, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir kendisinin derdi partimizde dinlenir, çayını, kahvesini içer. Biz paraları gasp edildiği için AK Parti Genel Merkezi'ne yürüyen şehit yakınlarını ve gazileri dövdüren bir parti olmadık, olmayacağız. AK Parti değiliz biz" diye cevap verdi. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...