CHP'den kavga büyüyor

CHP'den kavga büyüyor

Politika Haberleri

CHP'de her gün yeni bir açıklama geliyor. Bugün ise TDH yöneticisi Hasan Aydın bazı partililerin Mustafa Sarıgül'e kumpas kurduğunu açıkladı!

Adı anamuhalefet partisiydi. Ancak kendine muhalefet etmekten asli görevini yerine getiremedi. CHP'de kılıçlar yine çekildi! Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile koltuğun eski sahibi Mustafa Sarıgül arasında yaşanan gerilime, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da eklendi. Sarıgül'ün önerisiyle CHP'nin başkan adayı olan Murat Hazinedar, İnönü'yü eleştirdi. Sarıgül'ün yanında saf tutan Hazinedar, Hayri İnönü'nün tavrının çirkin olduğunu söyledi. İnönü'nün "Yılbaşı kutlamaları için önceki yıllarda kamu kaynakları çarçur edilmiş, belediyemiz ağır bir borç yükü altına sokulmuş" açıklamasına sert çıktı! nbsp;
'BÜYÜK İHANET' nbsp;
Hazinedar, "Sayın İnönü savurganlık olduğunu iddia ettiği dönemde meclis üyesi ve sorumlu kişiydi. Bu da bir beceri işidir. Beceremeyenler, becerenlere laf atacaktır, doğaldır ama bunlar bizim gündemimizde yok" dedi. Öte yandan Mustafa Sarıgül'ün CHP'den ihraç edildiği dönemde kurduğu Türkiye Değişim Hareketi'nden ilginç bir açıklama geldi. TDH'nin Genel Sekreteri Hasan Aydın, Sarıgül'ün "CHP'yle devam edip etmeme kararını beklediklerini" söyledi. Ardından şöyle devam etti: "Sayın Hayri İnönü, çok vefasız bir duruş sergiledi. Bu tam anlamıyla bir ihanettir. Şişli'deki krizi bazı parti yöneticileri tezgahladı. Amaç Mustafa Sarıgül'ü kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaktı. Emir Sarıgül'ü partiden ihraç etmeye de kimsenin gücü yetmez."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...