CHP'den Güneydoğu 'çözüm' ziyareti

CHP'den Güneydoğu 'çözüm' ziyareti

Politika Haberleri

CHP heyeti, partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini anlatmak amacıyla, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da temaslarda bulunacak.

Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da temaslarda bulunacak İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyetinin, partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini anlatmak amacıyla, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da temaslarda bulunacağı bildirildi. CHP TBMM Grubundan yapılan açıklamaya göre, Haziran ayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illerde partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini anlatmak üzere sekizer kişilik iki heyet oluşturulduğu belirtildi. Bölgede şimdiye kadar Elazığ, Tunceli, Batman, Siirt, Bitlis ve Muş illerinin ziyaret edildiği vurgulanırken, üçüncü ziyaret programında ise Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa illerinin yer aldığı bildirildi. Oyan başkanlığındaki CHP heyetinin, bu illerdeki temaslarının yarın Diyarbakır'la başlayacağı ifade edildi. Heyetin Şanlıurfa temasları kapsamında Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerini de ziyaret ederek, Suriye'deki iç savaşın doğrudan ve dolaylı etkilerini yerinde gözlemleyeceği de kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...