CHP'de "ulusalcılık" kavgası

/ Kaynak: DHA
CHP'de "ulusalcılık" kavgası

Politika Haberleri  / DHA

Kemal beyin sözleri anlaşılmamış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun,"Kendisini ulusalcı diye tanımlayana arkadaşlar dikkatli olsunlar. CHP'yi karıştırmak istiyorlar" uyarasını değerlendiren CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, "Genel Başkanımız bizi birinci ağızdan kategorize etmemelidir. CHP Milletvekili olup da kendisini ulusalcı olarak tanımlayamayanlar varsa onlar CHP'li değildir" dedi. nbsp;
Konuyla ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden değerlendirme yapan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kılıçdaroğlu'nun, "AKP'nin derin devleti ve MİT içinde bir grup, CHP'yi karıştırmak için operasyon yapmaya çalışıyor. Hiç bir CHP'linin bu tuzağa düşmemesi lazım. Başta kendini ulusalcı olarak tanımlayan arkadaşlar..." açıklamasına dikkat çekti. Kulkuloğlu, "Sn. Genel Başkanımız bizi birinci ağızdan kategorize etmemelidir. CHP milletvekillerinin tamamı ulusalcıdır. CHP milletvekili olup da kendisini ulusalcı olarak tanımlayamayanlar da varsa eğer onlar da CHP'li değildir. Verilen beyanat izaha muhtaçtır" dedi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...