CHP'de seçim hazırlığı iddiası

CHP'de seçim hazırlığı iddiası

Politika Haberleri

CHP'li yetkili, AK Parti ile koalisyon beklentisinin çok yüksek olmadığını ve Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında seçim broşürü dağıtılacağını bildirdi.

Haziran'daki seçimlerde AK Parti tek başına hükümeti kurma çoğunluğunu kaybederken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni hükümeti kurma görevini 9 Temmuz'da AK Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na vermişti.

Davutoğlu'nun koalisyon turları sonrası AK Parti ile CHP arasında önce istikşafi görüşmeler, sonra da liderlerin buluşması gerçekleşmişti.

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ile Perşembe günü 14:00'teki görüşmesi öncesinde dün Merkez Yönetim Kurulu'nu toplarken, bugün de partinin milletvekilleri ile bir araya gelecek.

Reuters'a bilgi veren CHP'li üst düzey yetkili, dünkü MYK toplantısında Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu ile Pazartesi akşamı yaptığı görüşmeye dair bilgi verdi.

Yetkili, bugünkü toplantıda milletvekillerine seçime hazırlık broşürü dağıtılacağı ve seçim bölgelerine giderek halka 7 Haziran'dan beri geçen sürede CHP'nin neler yaptığını anlatmalarının isteneceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...