CHP'de İzmir çatlağı!

CHP'de İzmir çatlağı!

Politika Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir adaylığına en sert tepki, Anadol'dan geldi. Anadol, 'Kılıçdaroğluna oy vermeyeceğim' dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun davetiyle İzmir'den önseçime girme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı önemli ses getirirken, Kılıçdaroğlu'yla birlikte CHP'de önemli görevler üstlenen Kemal Anadol, CHP liderinin kararına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun "Yeni CHP" açılımıyla birlikte yol ayrımı yaşadığı Anadol, Karşıyaka üyesi olarak 29 Mart'ta Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğini 8 maddede açıkladı.

Kendisini 'Dersimli Kemal' olarak tanıtan Kılıçdaroğlu'nun ön seçim ve genel seçime Cumhuriyetin koyduğu adla Tunceli ilinden girmesinin daha isabetli olacağını sözlerine ekleyen Anadol, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önseçime girme kararını yerinde ve isabetli buluyorum Ancak önseçime gireceği ili doğru seçtiği kanısında değilim. açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...