CHP'de 'imam' açılımı

CHP'de 'imam' açılımı

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu, "İmam hatiplere çocukların gönderilmesini abartmamak gerekir. Bir CHP'li bayramda yarım kilo şeker alıp, bir imamı ziyaret edebilmeli" dedi.

Ana muhalefet partisi CHP'de yeni Parti Meclisi dün ilk toplantısını yaptı. Basına kapalı gerçekleşen PM toplantısında bütün PM üyeleri tek tek kürsüye gelerek kendilerini tanıttı, partinin politikaları ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Üye sayısı 19'a yükseltilen yeni MYK listesini bugün açıklaması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu, 2015 seçimi için partililere kadın odaklı çalışmaları talimatı verdi. Parti olarak "din düşmanı gibi" algılanmamaları gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "İmam hatiplere çocukların gönderilmesini abartmamak gerekir. Bir CHP'li bayramda yarım kilo şeker alıp, bir imamı ziyaret edebilmeli" dedi. Şükran Kaban ANKARA nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...