CHP’de alacaklısı belirsiz 160 milyon liralık borç çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP’de alacaklısı belirsiz 160 milyon liralık borç çıktı!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İyi Parti’de kayıp 132 milyon lira tartışması yaşanırken CHP medyası da Kılıçdaroğlu döneminde buharlaşan 160 milyonun peşine düştü.

İyi Parti’deki “kayıp 132 milyon lira” krizinin bir benzeri CHP’de patlak verdi. CHP’de genel başkanlık değişiminin ardından eski yönetimden devrolunan hesaplarda 160 milyon liralık kimlere verileceği belli olmayan bir borç çıktı. Borcun kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu için troll hesaplar oluşturmak için kullanıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Öte yandan borçla ilgili işaret fişeğini yakan ise kurultaydan sonra genel merkeze gelen yirmişer milyon liralık iki ayrı fatura oldu. Yapıldığı iddia edilen iş ile ilgili herhangi bir sözleşmenin bulunmadığı belirlenirken hangi hizmetin alındığı da somut olarak anlaşılamadı. Genel merkez yönetiminin faturaları  ödemeyi reddettiği iddia edildi.

r-1005807,1005705#

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...