CHP'de 13 kişiye af çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'de 13 kişiye af çıktı!

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP’de MYK ve PM toplantısı sonrası açıklama yapan parti sözcüsü Deniz Yücel 13 ismin partiye döneceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00'de bir araya geldi.

MYK ve PM toplantısı sonrası açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tanju Özcan başta olmak üzere 13 ismin partiye döneceğini duyurdu.

Yücel, yaptığı açıklamada, “Parti Meclisimizin bir prensip kararı vardı. Partimizin 100. yılı nedeniyle 100. yıl affı konusunda karar almıştık. Af talepleriyle ilgili içlerinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da dahil 13 arkadaşımızın talepleri görüşüldü. 13 arkadaşımızın Parti Meclisi kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verildi” ifadelerini kullandı.

Yücel, henüz tam bir liste alınamadığını belirterek, affedilen isimlere dair bilgilerin daha sonra paylaşılacağını belirtti. Parti içindeki af sürecine vurgu yaparak, CHP'nin 100. yıl kutlamaları kapsamında alınan bu kararın bir prensip olduğunu ve parti içindeki birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladığını vurguladı.

CHP sözcüsü, affedilen isimlerin Parti Meclisi kararıyla tekrar üye olmalarına izin verilmesinin, partideki iç barışa olumlu bir katkı sağlayacağını dile getirdi. 

#r-1005010,1004976

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...