Yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında kritik görüşme!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında kritik görüşme!

POLİTİKA Haberleri

"Yerel seçim öncesi" CHP ve İYİ Parti'nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcıları bir araya geldi. Görüşme talebinin CHP geldiği ifade edildi. Önümüzdeki süreçte Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında da görüşme olabileceği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iki turda da seçimi kaybetmesinin ardından muhalefet partileri arasında gerilim yükselmeye devam ediyor. Seçimlerden sonra Ekrem İmamoğlu’nun değişim talebiyle ortaya çıkmasıyla birlikte CHP’de sancılı bir süreç başladı.

Mayıs 2023 seçimleri sonrasında siyasal gündemin en tartışmalı konusu cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği. Kulis bilgilerine göre, Koalisyon ortaklığı nedeniyle oyları eriyen, partisi ve seçmeninden tepki alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, koltuğunu korumak için görüşmelerini sürdürüyor.

Yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında kritik görüşme!

Seçimlerin ardından CHP ve İYİ Parti Genel Başkanlığı için adaylar çıkış yaparken; muhalefet liderlerine "istifa" sesleri yükseliyor. Muhalefet partisi liderlerinden ise henüz istifa eden yok.

Yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında kritik görüşme!

CHP VE İYİ PARTİ ARASINDA KRİTİK TEMAS

Öte yandan, Yerel seçim süreci yaklaşırken, CHP ile İYİ Parti arasında kritik bir temas gerçekleşti. 

Habertürk'ün haberine göre, CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İYİ Partili mevkidaşı Burak Akburak ile bir araya geldi.

GÖRÜŞME TALEBİ CHP'DEN GELDİ

Görüşmeyi isteyenin CHP'li Akın olduğu belirtilirken; çarşamba günü iki ismin İYİ Parti Genel Merkezi'nde görüştüğü ifade edildi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede yerel seçimler dahil siyasetin sıcak başlıklarının memleket meselelerinin görüşüldüğü belirtildi.

Yerel seçim öncesi CHP ve İYİ Parti arasında kritik görüşme!

YAKINDA KILIÇDAROĞLU-AKŞENER GÖRÜŞMESİ OLABİLİR

İki kurmayın görüşmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bir süre sonra bir araya gelebileceği açıklandı.

AKŞENER 3 AYDIR NEDEN GRUP KONUŞMASI YAPMIYOR?

Öte yandan; TBMM’nin yeni döneminde bütün partiler grup toplantılarını yaparken, "iç kavga"larla uğraşan İYİ Parti lideri Akşener 3 aydır grup konuşması yapmaması dikkat çekiyor

Kaynak: Habertürk

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...