CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener ile bir araya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
- Güncelleme:
CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener ile bir araya geldi

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Seçim yarışında aday tartışmaları sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de partililere yönelttiği 'Gerçekten benimle misiniz?' sorusu, aday olduğu yorumlarına neden olmuş ardından bir canlı yayında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaylık konusuna ilişkin  "Altılı masayı toplayan Kemal Bey. O masanın bir noter olma durumu yok. Kemal Beyin bir aday tarifi vardı, ben ona hep katıldığımı ifade ettim. Benim de iki yıldır söylediğim bir şey var, kazanacak bir aday." açıklamasında bulunmuştu.

ADAYLIK ÇIKIŞININ ARDINDAN İLK GÖRÜŞME

Üst üste gelen açıklamalar 6'lı masadaki çatlağı derinleştirirken iki lider o konuşmaların ardından bugün ilk kez bir araya geldi.

TOPLANTI 2 SAAT SÜRDÜ

2 Ekim’de CHP Genel Merkezinde gerçekleştirilecek olan 6’lı masa toplantısı öncesi davet niteliğinde yapılan ziyaret, yaklaşık 2 saat sürdü.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...