CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

Politika Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP meclis Üyesi Ekrem Kenan Oktay ile Türkü Eğinlioğlu'nun düğün törenlerine katılarak, nikâh şahitliği yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP meclis Üyesi Ekrem Kenan Oktay ile Türkü Eğinlioğlu'nun düğün törenlerine katılarak, nikâh şahitliği yaptı. CHP meclis Üyesi Ekrem Kerem Oktay ile Türkü Eğinlioğlu'nun düğün törenleri Ankara Atlı Spor kulübünde yapıldı. Düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eski parti başkanlarından Hikmet Çetin, Murat Karayalçın ve parti üyeleri katıldı. nbsp; Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın kıydığı nikahta, Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve Rifat Hisarcıklıoğlu nikah şahitliği yaptı. Törenin ardından nikah cüzdanını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nazım Hikmet'ten okuduğu şiir ile nikah cüzdanını geline verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...