CHP çok tartışılan odayı yeniledi, Kılıçdaroğlu yerinde inceledi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
CHP çok tartışılan odayı yeniledi, Kılıçdaroğlu yerinde inceledi

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

CHP’nin özellikle seçim sonrası büyük tartışmalara neden olan seçim takip merkezi yenilendi. Kılıçdaroğlu yenilenen merkezi ziyaret ederek bilgi aldı.

Türkiye yerel seçimlere doğru gidiyor… Siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda CHP'nin her seçimde seçim sonuçlarını takip ettiği sandık veri girişlerinin yapıldığı ve çok tartışılan sistem takip merkezi Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik’in himayesinde yenilendi.

KILIÇDAROĞLU İNCELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapılan değişiklikleri yerinde inceleyerek denetledi.

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yeni seçim sisteminin de içinde bulunduğu, yenilenen sistem takip merkezi ve sistem yöneticilerini ziyaret edip; Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik’ten yapılan yeniliklerle ilgili bilgi aldı" ifadeleri kullanıldı. 

CHP çok tartışılan odayı yeniledi, Kılıçdaroğlu yerinde inceledi

ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Türkiye'nin her noktasından seçim sandıklarından gelen verileri toplayıp seçim sonucunu takip ettiği sistem takip merkezinin sağlıklı çalışmaması nedeniyle son iki seçimde de tartışma konusu olmuştu.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...