CHP binası önünde protesto

/ Kaynak: AA
CHP binası önünde protesto

Politika Haberleri  / AA

CHP binası önünde bir grup partili protesto düzenledi.

İstedikleri kişinin, CHP'nin İstanbul Maltepe Belediye Başkan adayı gösterilmediği gerekçesiyle tepki gösteren bir grup, Kılıçdaroğlu ve PM üyelerinin parti binasından çıkışını yaklaşık 2 saat geciktirdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından, istedikleri kişinin İstanbul Maltepe Belediye Başkan adayı gösterilmediği gerekçesiyle bir grup partili, protestoda bulundu. Eylemciler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve PM üyelerinin parti binasından çıkışını yaklaşık 2 saat geciktirdi.

İstanbul Maltepe'den otobüslerle partinin genel merkez binasına gelen bir grup partili, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'in tekrar aday gösterilmemesi üzerine uzun süre çeşitli sloganlar atarak ve partinin çıkış kapılarını otobüs ve minisüsle kapatarak protesto etti.

Bunun üzerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi eylemcilerle görüşme yaptı. Eylemcilerden bazı temsilciler de görüşme için parti binasına alındı.

Yaklaşık 2 saat süren eylemin ardından Kılıçdaroğlu ve PM üyeleri parti binasından sabah saat 07.00 sularında ayrıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan ve 13 saat süren PM'de aralarında bazı illerin de bulunduğu 300 seçim bölgesindeki belediye başkan adayları belirlenmişti.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...