CHP Başkanı Özgür Özel, makamında Saadet Partisi heyetini ağırladı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
CHP Başkanı Özgür Özel, makamında Saadet Partisi heyetini ağırladı

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi heyetini, parti genel merkezindeki makamında kabul etti. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Temel Karamollaoğlu'nun selamını iletti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ve CHP'den Saadet Partisine geçen Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ile görüştü.

CHP Başkanı Özgür Özel, makamında Saadet Partisi heyetini ağırladı

TBMM Genel Kurulunda bir milletvekilinin vefatın ardından bir parti grubunun düşmesinden en çok iktidar partisinin rahatsız olması gerektiğini belirten Özel, siyasi partilerin söz hakkına saygılı olduklarını, demokrasiyi savunmaya devam edeceklerini kaydetti.

ÖZGÜR ÖZEL'E TEŞEKKÜR

Kaya da Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından CHP'den istifa eden Kasap'ın partilerine geçmesi nedeniyle Özel'e teşekkür ederek, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun selamını iletti.

Özgür Özel görüşme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1737495436619862105

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...