Çelik'ten teşkilatlara hassasiyet çağrısı

/ Kaynak: İHA
Çelik'ten teşkilatlara hassasiyet çağrısı

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Çelik, AK Parti teşkilatlarının seçim programlarında müzikli ve coşkulu çalışmalarda bulunmamaları konusunda hassasiyet göstermelerini arzetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlama sonrası yazılı açıklama yaptı. Bugün Ankara'da gerçekleşen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 30 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 126 vatandaşın ise yaralandığı belirten Çelik, "Tüm milletçe acımız büyüktür. Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyoruz, lanetliyoruz.


Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Tüm vatandaşlarımız bu provokatif saldırıya karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Yaşadığımız bu büyük acı çerçevesinde tüm teşkilatlarımızın seçim programlarında müzikli ve coşkulu çalışmalarda bulunmamaları konusunda gereken hassasiyeti göstermeleri önem arzetmektedir. Tüm üyelerimizle birlikte AK Parti olarak, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz" açıklamasında bulundu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...