Burhan Kuzu, Azime Hanım'ın kuzusu

Burhan Kuzu, Azime Hanım'ın kuzusu

Politika Haberleri

Başkanı Burhan Kuzu, TGRT Haber'deydi. Ankara'nın Gündemi programında, siyasetin ağır havasını, politikanın gergin atmosferini esprili üslubuyla dağıttı.

ABD Başkanı'nın eşi Michelle Obama'nın 'Kıskançlık Vukuatı' sonrası Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu da eşi Azime Hanım'la gündeme geldi.. Burhan Kuzu 'Bir tek evlilik programlarına katılmadım' dedi ve sonra pişman oldu. Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, TGRT Haber'de katıldığı Ankara'nın Gündemi programında 'Hanım Korkusu' yaşadı. Amerika Birleşik Devletleri'nin First Lady'si Michelle Obama'nın 'Kıskançlık Krizi' gündemdeki sıcaklığını korurken Burhan Kuzu da 'Eyvah Hanım Duymasın' telaşıyla televizyon ekranlarında endişeli dakikalar geçirdi. Burhan Kuzu milletvekillerinin Meclis'teki küfürlü tartışmalarını yorumlarken 'Kavga programları artık prim yapmıyor. Türkiye'de gitmediğim kanal, bulunmadığım program kalmadı. Bir tek evlilik programlarına katılmadım' dedi. Ama eşi aklına gelince de pişman oldu. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın evlilik programları için yaş konusundaki hatırlatması üzerine Burhan Kuzu, henüz genç olduğunu ifade etse de; Daha sonra eşinin yanlış anlayabileceğini düşünerek tedirgin oldu.HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...