Bülent Arınç'tan darbe paylaşımı

Düzenleyen:
Bülent Arınç'tan darbe paylaşımı

POLİTİKA Haberleri

AK Parti eski Başbakan Yardımcısı ve 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümüne özel Twitter'dan paylaşımda bulundu.

AK Parti İstanbul 3.bölge milletvekili adayı olarak seçilen oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın gönderisini retweetleyerek 27 Mayıs'ı Adnan Menderes ve arkadaşlarının şehadete yürüyüşlerinin başlangı olduğunu ifade eden Arınç, ''15 Temmuz’da gereken cevabı veren milletimize şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.

İşte Arınç'ın o paylaşımı:

27 Mayıs 1960, bu milletin iradesiyle ülkeye hizmet etmek üzere yola çıkmış olan Adnan Menderes ve arkadaşlarının şehadete yürüyüşlerinin başlangıcıdır.

Darbenin yıl dönümünde Menderes ve yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle millet iradesi üzerinde hiçbir beşeri güç tanımadığımızı belirtmek istiyorum.

Darbelere, darbe girişimlerine ve darbeci zihniyetlere son olarak 15 Temmuz’da gereken cevabı veren milletimize şükranlarımı sunuyorum.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...