Bülent Arınç'tan bomba açıklama

Bülent Arınç'tan bomba açıklama

Politika Haberleri

Bülent Arınç Ankara'daki toplantı öncesi seçime dair çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ülkemizdeki seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Biraz sonra merkez karar yönetim toplantısı yapılacak. Burada daha kapsamlı değerlendirme yapacağzı. Hepimizin bir değerlendirmesi var ama bunu ifade etmek için henüz erken. Bülent Arınç oalrak bir hissiyatımı ifade edeyim. Bu partinin kurucusuyum ve 13 yıldır hep zaferler gördüm. Dün akşamdan itibaren aktif göreve de veda ettim. Bu günde büyük başarı görmek isterdim ama bu olmadı. Üzgün olduğu söylemek istiyorum. HDP yüksek oy aldı ve çok sayıda milletvekili çıkardı.

HDP BAŞARILIDIR

HDP bu seçimde başarılıdır, CHP ve MHP değildir. Her iki partinin genel başkanlarına baktığımızda seçimden memnun olduklarını görüyoruz. Bu bir çelişkidir. Biz 3 dönemdir tek başımıza iktidardaydık ve iktidarlara aışmış bir partiyiz. Yiğit düştüğü uyerden kalkar. Aldığımız oy oranına bakarak yakın bir zamanda Ak Parti'nin yeniden iktidar olması söz konusudur. HDP bir projedir. HDP, Ak parti iktidarını yıkmak için bir koçbaşı olarak kullanılmıştır.

MHP'YE KAPI KAPATILDI MI?

Siyasette kapı kapatılmaz. AK Parti tek başına devam etti ve herşeyi tek başına yaptı. Halk AK Partiye kucağını yeniden açacaktır. Ona kapıyı kapatalım, buna kapıyı kapatalım doğru olmaz. HDP kimin eseriyse onlar koalisyonu önce kendileri bir denesinler. Madem ki siyasi partiler halktan belli ölçüde oy aldılar, birleşip koalisyon kurmaları beklenir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...