Binali Yıldırım: 'Aldığımız sonucu başarılı bulmuyorum'

Binali Yıldırım: 'Aldığımız sonucu başarılı bulmuyorum'

Politika Haberleri

İzmir'de Kocaoğlu'na kaybeden eski bakan Binali Yıldırım, "Yüzde 36'lık oy oranı iyi değil ama başarı da ihmal edilmemeli" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, muhalefetin aksine seçim sonuçlarını daha objektif değerlendirdi. Yüzde 49.5 ile seçimleri kazanan CHP'li rakibi Aziz Kocaoğlu'nu tebrik eden Yıldırım, "Aldığımız yüzde 36'lık oy oranı bir başarı değildir. Bize gönül veren bütün İzmirlilere teşekkür ediyorum. 1 milyon civarında oy verdiler. Bir önceki oyumuz 600 bin civarındaydı" dedi. CHP'nin yüzde 50'nin altına indiğine işaret eden Yıldırım, şöyle devam etti: "Biz oyları yükselttik ama beklediğimiz oran çıkmadı. Bu durumun gözden kaçırılmaması gerek. Birçok ilçe de çok yakın oranlarla değişti. CHP 29 ilçe almıştı şimdi 22'ye ilçeye geriledi. Keşke projeler konuşulsaydı. İzmir'in kalkınması için hizmet etmeye her fırsatta sürdüreceğiz. Milletvekilliğim devam ediyor." nbsp;
İZMİR İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...