'Beyannamemiz milletin isteği doğrultusunda hazırlandı'

/ Kaynak: İHA
'Beyannamemiz milletin isteği doğrultusunda hazırlandı'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Haydar Ali Yıldız, AK Parti'nin seçim beyannamesini halkın istekleri doğrultusunda hazırladığını söyledi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Haydar Ali Yıldız, Kağıthane'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Yıldız, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti'nin seçim beyannamesini halkın istekleri doğrultusunda hazırladıklarını belirten Yıldız, “7 Haziran'da milletimiz mevcut tabloyu ortaya koydu. Bundan AK Parti olarak bizler milletvekilleri, milletvekili adayları hepimiz milletimizin bize ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalıştık ve seçim beyannamemizi de bu istikamette hazırladık. Halkımızla tekrar tekrar görüşüldü. Sadece seçim sonuçları üzerinden bir analiz yapılmadı. Başbakanımız bununla ilgili heyetler oluşturdu. Milletvekillerinden gözlemleri, izlenimleri alındı. Halkımıza 'Sizce ne olmalıydı?' sorularını yöneltildi. Beyannamede bunlar tamamlandı” dedi.
“Sonuçta 7 Haziran'da milletimiz bir karar verdi” diyen Yıldız, “Bugün itibariyle de milletimiz inanıyorum ki 7 Haziran'ın nelere mal olduğunu, güçlü bir AK Parti iktidarını 13 yılda bu ülkeye kazandırdıklarının, eğer devamı gelmezse nelere mal olacağını gördü. Milletimizle kol kola omuz omuza büyük Türkiye'yi inşa etme mücadelemiz devam ediyor. Dün itibariyle de başbakanımız beyannamemizi açıkladı. Her biri hükümet programında olacak. Beyannamede işçimize, emeklimize, taşeron işçilerimize, hanımefendilere, çocuklarımıza, gençlerimize ayrı ayrı beyanlarımız, vaatlerimiz var. Temel vaadimiz ise bu milletin huzura, bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Beyannamemiz de huzur ve istikrar için bir yol haritasıydı. Ülkemiz huzura kavuşmak, istikrarı elde etmek için güçlü bir AK Parti iktidarıyla bunu tesis edeceğine inanıyoruz. Dün itibariyle sayısız mesajlar alıyoruz. Esnafımızla beraberdik. Oldukça mutlulardı. 7'den 77'ye diye ifade ettiğimiz şekilde herkes beyannamede kendisinden bir şeyler bulabiliyor. 1 Kasım milletimiz bunun kararını verecek. 1 Kasım huzur ve istikrarın devamı için bir milat olacaktır” diye konuştu. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...